torstai 30. elokuuta 2012

Anteeksi

Mulla on ollu nytten aika pitkä tauko kun en ole vain jaksanu kirjottaa... ja muutenki koulut alkanu niin jääny vähemmälle tai siis aika vähän loppunu ku kavereitten kans ja ymss.. ja paljon läksyä mutta nyt koitan alkaa taas bloggaan ainaki kerran viikossa!! mutta joo huomenna ois sanakoe -.-... mutta on varmaa aika helppo ja sitten kahenviikon päästä enkun sanakoe pitäis alkaa lukee ku oon sairaan huono!! yritän parantaa numeroita kun koulua enää tosi vähän tai silleee :D mutta joo mun piti laittaa kuvia sieltä sotilas valasta ja kaikkea mutta neki vähä niinku jääny mutta nyt en oo kuvannu pitkää pitkää aikaa niin laitan teille sieltä karjalasta niitä kuvia (: sielä missä oltiin yötä siis jossai hotellissa niin oli kivat huoneet (Y) joo kkaikilla kiinnosti jaja mitähä muuta voisin kertoo ainii en jaksa lukee niin en oo varma kerroinko jo mutta huomenna mun paras kaveri tulee meil <3(; mutta nyt alan laittaa niitä kuvia!! (:




<3lla:Jonna

maanantai 6. elokuuta 2012

Omnom

Minä tänää

vettä yritin kuvata mutta se ei näy.. kunnol

jos osaa kattoo nii älyy että sitä vettä tuli :D

Pinnit H&M 2.95e

The Body Shop hajuvesi 17,95

Meikkivoide Anttila 13,95
Joo eli tänään kävin shoppailee meni aika paljon rahaa en jaksa kuvata edes kaikkii mitä ostin on toppeja t-paitoja farkut hupparia kyniä ja yms.. en jaksa ees selittää meni tosi paljon rahaa kävin muute tänää siel kampaajal meinasin kaljuks xD mutta äiti ei antanu :( :D::D joo en oikeest ois edes uskaltanu...´ja huomenna värjään! toivottavasti pysyis täysin punasena kauan! mulla on nälkä ::D:D:D teilä kiinnosti!  ja tuli huomattua että alotan aina "joo eli" :D::D tai aika usein en aina vaan usein (:ja joo seliseli mulla on vähä tylsää vois lähtee juttelee Venlan kanssa se kirjottaa tuota venlanjatimpanblogi joku tonne päin kumminki ridaus juttuja (: sitten ainii tänää oli ukkos kuuroja olin lammel niin alko sataa kaatamalla vettä (kiva kotimatka) ku pääsin kotiin nii sade hyyty hiljeni tai siis ei tullu niin paljoo vettä piha kumminki oliko lammikko::D mulla vähä väsyttää heräsin puol ysi tänää :D joo... mulla ei oikeest oo mitää asiaa kuha puhun jotain pitäis saaha laturi tuoho pokkariin nii saisin postauksia (: tai jotain laitan kuvia muutamista ostoksista ja tästä päivästä muuten :D koska kellää ei varmaa kiinnosta minun tylsät jutut koska mulla on tylsää!!!

lauantai 4. elokuuta 2012

TyLsÄpÄiVä...

tänään on ollu vitun tylsä päivä... eka Venla kysy minua niille oisin päässy mutta sen äiti luki johonki tenttiin niin ei halunnu ylimääräsiä muksuja niille no sitte Jenna pyys mua niille no kyyti ois ollu kiva ja nääin no sitten Jenna ajatteli tai tarkemmin mie aattelin että Jenna tulis huomenna meille yöksi maanantaina kapeen ja kampaajalle maanantaina vissii värjään hiukset?? (:: jaja sitte kohta meen kattoo onko Karo kotona ja kaikkea kivaa :P jos ilta ois kiva! muuten ollu ihan sairaan tylsää ois pitäny lähtee Aamulla vanttaukselle! mutta en lähtenyyy.. koska ajattelin että oon Venen eli Venlan kanssa mutta sitten sinne ei päässy ja huoh :D mutta nyt moro!(::