sunnuntai 26. toukokuuta 2013

böö

joo viikonloppu meni kivasti perjantaina harkat lauantaina pikkuveljen synttärit ja harkat sunnuntaina harkat ja tallilla en jaksa/ehdi kirjottaa nyt oikee :( mutta olihan teillä hauska viikonloppu?=)
poika <3

mutakakku 

normi täytekakku

tätin tyttö :* <3

tiistai 21. toukokuuta 2013

et oo tyttö entinen kenenkään ;)

Reeniä, Reeniä.. ja Koulua, Koulua.. joo eli tänää oltiin kemissä luokan kanssa oli hauskaa ;) paitsi se haju oli siis jotain aivan kauheeta.. mutta toisaalta oli tosi siistiä nähä miten paperia tehdään  koska en osannut edes kuvitella että on niin kauhean isotehdas ja paljon juttuja oli vaarallisia aineita ja vähä vaarattomempia :D mutta joo siellä oli paljon paljon uusia asioita :) siellä oltiin koko päivä eka tutustuttii tehtaaseen sisälle siellä haisi vielä pahemmalle mitä ulkona ja oli tosi kuuma.. ja sen jälkein mentiin ulos ja kierettiin pitkin ja poikin selvitettiin mitä sielä ulkona tehtiin ja aivan liikaa oli siihen hommaan juttuja en muista oikeen mitään mitä kerrottiin ku tuli niin paljon uutta asiaa..
sitten ku tulin kotiin eka lähin juoksemaan sitten lihaskuntoa sen jälkeen menin Leevin kanssa kävelylle kävin kuvaamassa samalla :)) sen jälkeen oon vähän niinku läsähtäny levolle..:DD ja sitten aattelin että voisin tehä tämän postauksen ja viikonloppuna varmaa tulee heppa kuvia:))
-


tiiän oon liian korkealla vielä räsä kuvassa..

-

kenkä rakkaus <3

-

-

<3

Kemistä ;)

juokseen vaa :)

maanantai 20. toukokuuta 2013

Elävien kirjoissa taas..

nyt se koulu taas jatku viikonlopun jälkeen..:D joo tänään oon ollu koulussa 08-14:00 hui kamala ku oli jotenki niin tylsä päivä 1h maantietoa, 1h musiikkia, 3h köksää ja 1h ruotsia...Sitten tulin kotiin matkassa meni vähä aikaa ku kavereitten kanssa menin :DD tosin kävelin pitemmän reitin kautta.. mutta joo kotiin ku tulin oli mummo tehny mulle ruuan lautaselle asti ;) oli aika luksusta :)) sitten ruuan jälkeen laitoin pyykkejä ja hoisin koiria sen jälkeen oonki vähä vaa löhöilly :P ois tarkotuksena lähteä tässä kohta kattomaan pikkuveljen futis reenejä ja sitten kello on taas niin paljon että iltahommat alkaapi.. mutta joo sori ku tein tän postauksen näin aikasin mutta oli pakko:D:D:D mutta joo laitan kuvia ja sillei :)
kokeilua :S

nyt se siitepöly aika alko:(

kesäkesäkesä tulis jo kunnola!:3

:)

Kiitti mummo <3

Love <3

:3
mun kengät meni rikki ;(

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

My Day

Tänää heräsin joskus yheksän aikaa jo.. ja alotin aamun siivoamalla reippaana ;) eli siivosin koko talon ja pyykkäsin kaikki pyykit <- mistä vetoa että illalla taas pyykkikori täynnä... mutta joo siivouksessa meni noin puolipäivää sitten aloin hoitaa koiria ja leikin niitten kans ja sillei :3 ja nyt kello on 17:40 niin en oikee tiiä mitä vielä keksisin ainaki koneella vähä aikaa :DD sitten varmaa vielä vähä aikaa koirien kans ja sen jälkee kello alkaa varmaa olee sen verran että vois alkaa rauhottuun :) tää on aika tylsä postaus mutta kiva jos jaksette lukee :) mutta joo en jaksa selittää enää mitää ku ei ole kovin asiaa:P joten laitan kuvia ja sillei :)) moro :* <3
hypytin neitiä pitkästä aikaa :3







jollaki oli vähä virtaa ;)


kesää ;)


kohta se loma alkaa <3




lauantai 18. toukokuuta 2013

Sommar tider, hej hej, Sommar tider, hej hej

Joo eli tänää heräsin jo klo 06:00 ja makkoilin johonki kaheksaan:D mutta joo tänää olin iidan kanssa ja olen edelleen.. joo mentii uimahallille vaate kriisin jälkeen :DD ja uimahalli oli kiinni koska naisten kymppi ja pohjoismaiden uinti jutut mutta sitten päätettii mennä rannalle ja käytii heittää talviturkit pois ;) rannalla otettii aurinkoo ja sillei sit mentii kotii ei oikeesti vaa jäätii keinuu:DD sen jälkeen vasta päästii kotii :) siellä mentii vähäksi aikaa rauhottuun, ja syötii oli hyvä ruoka:DD sitten lähettii käymää kaupassa jaja sitten äiti haki minut ja tultii kotii Iida tuli siis mukaan :) ja leikittii pikkuveljen kanssa ja kello on nyt jo aika paljon 20:34 niin päätin tehä tän postauksen nyt ja laitan vähän kuvia tästä päivästä :)
en suosittele


vissii hauskaa


uimassa ;)






päivän asu^^





huone

huone

karo-minä-enni