maanantai 5. elokuuta 2013

Oottelua :)

Hui että muuten väsyttää!! tänää on ollu jotenki aamua päivä niin viilee ja tylsä.. Syksy kovaa vauhtia tulee D: tänää en tee oikee mitää muuta ku kotona ja sillei :) ois kiva käyä vaikka huomenna kuvailee iha kunnolla tänne blogiin!! ku nyt en oikee oo ehtiny kunnon kuvia ottaan :D mutta joo.. mukava ku koulut alkaa ja kavereita näkee mutta toisaalta ois kiva olla lomalla ja kesä meni liian nopeesti:P mutta ens kesää ootellassa sitte ;) nyt vaa ootelee ens viikonloppua innoissaa!;))https://www.youtube.com/watch?v=ozztE4osRA4






sunnuntai 4. elokuuta 2013

ostoksia

Hei eli kävin eilen ostamassa laukkua mutta mukaan tarttui sitten paljon muutakin.. :D oli ihan mukava päivä ja lämmin!! mukava oli nähä anniakin ku nähään aika harvoin mutta ens viikonloppuna nähää taas onneksi koska simerock!!:) sinne ei vissii järkkäriä saa viedä joka harmittaa koska ois ollu kiva saaha kunnon kuvia ja mullako se pokkarin laturikin hukassa...mutta jos puhelimella sais parikuvaa sieltäkin :D tänään oon köyny rannalla ja leiponu jonku vadelmapiirakan joka kyllä näyttää kakulta:DD mutta onneksi sillä ei ehkä oo väliä D: ja nyt illalla varmaa katon tv:tä sitte nukkumaa :)
Laukku 32,90 Lindex

Penaali 16,90 Marimekko

^^ 6,30 Suomalainenkirjakauppa

Käsikoru 3,90 Seppälä

Korvakoru 3,90 Glitter

kakku/piirakka :)

perjantai 2. elokuuta 2013

Tylsäää :P

vähänkö on tylsää...:P mutta onneksi huomenna kaupunkii ja sillei :) niin tulee tekemistäki en oo tehny oikee mitää nii en ala ees selostaa :) niin laitan pari kuvaa!:))