torstai 3. heinäkuuta 2014

viikot vierii

Okei taas on ollut tauko... aloitan eka reissusta eli olin reissussa viikko sitten vai onkohan siitä kauemmankin mutta kuitenkin juhannuksena! oli juhannus tapahtumaa ja sillein kivaa oli en oikeen tiiä mitä muuta siitä voisin kertoa :D







Kotona olen sitten vain touhuillut hetan kanssa ja siinähän se aika sitten on vierähtäny ja kävin mie tivolissaki ja Jenna anto mulle ehkä maailman ihanimman napakorun harmi ku en muistanu kuvata sitä sit sain semmosen ihanan pinkin eiffel tornin missä luki paris :)




nyt tänää en oikeastaan tiedä mitä tekisin, ainakin heppa pittää liikuttaa :) ja jos sitä vähän siivoilis kans :)

tiistai 17. kesäkuuta 2014

kuvia ja vähän tästä päivästä







tänään kävin Pikku Jennan luona kun se on saanut kaksi ponia hoitoon niin kävin ratsastamassa niillä me hypättiin 20cm n 90cm asti oli tosi kiva :) hetalla tänään vaa köpöteltiin ilmansatulaa koska laidun aika :)


sori video laatu ;(

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

kuulumisia

hei on ollut pitkä tauko mutta kesäloma on siis alkanut ja menin melkeen heti rippileirille ja tänään oli konfis mutta ennen kun lähdin leirille niin hyppäsin hetalla 60sm pystyä ja maastoilotii tosi paljon ja sitten se seisoi laitumella mutta joo rippileiri oli hieno kokemus olin itse oivangissa siellä leikittiin, melottiin, uitiin, saunottiin, laulettiin, itkettiin, kiipeiltiin, huudettiin ja kaikkea mahollista kiitos tästä! voisin mennä uudestaanki samalla porukalla jonnekkin :D mutta konfirmaatio oli ehkä pelottavin ja haikein koska siinä hyvästeltiin uudet ystävät toki niitä vielä näkee joskus mutta niinku silleen ei olla joka päiväisessä tapaamisessa...

 
lisään kuvia huomenna enemmän

lauantai 3. toukokuuta 2014

vappuja

vappu on ollut täynnä hevos hommia olen rampannut kotitallin ja naapuritallin väliä ja olen siivonnut tallia hetalla on ollut hyvä mennä paitsi välissä se on kauhea sika mutta luulen että on kiima aika
tänään ajattelin mennä maastoon köpötteleen :) heta on ollu nyt 5kk meillä ja paljon kehittynyt! mutta vielä töitä riittää :) vähän erinlainen vappu tällä kertaa mihin yleensä tottunut mutta nyt se oli tämmöinen, enkä voi valittaa etteikö olisi ollut kivaa :)






maanantai 21. huhtikuuta 2014

pääsiäistä

lomat mitä parhaimmillaan aurinko paistanu mutta töitä riittänyt.. en ehi kirjottaa nyt kovin paljon :(


muutos viidessä kuukaudessa



lauantai 8. maaliskuuta 2014

hyppyjä

heta on niin hyvä esteillä vaikka eihän me olla kun ristikkoja hypätty mutta kuitenkin hyppy tyyli paranee hyppy hypyltä niin täydellistä! jennaki on ollu nyt meillä mutta hauskaa on ollut eilen oltiin kelkkimässä ja se oli kivaa kunnes tultiin jäälle ja sitten se muuten olikin jo menoa tuli mieleen olenko hullu vai mikä koska jää oli aivan vedessä enkä tiennyt oliko se sula vai oliko jään päällä vain vettä mutta ajattelin että ajan yli ja niin teinki pelotti vähän mutta nyt seki on tehty eikä se ollut paha pelotti vaan että upotaan :D mutta tänään onkin ollut tosi rento päivä käytiin vaan vähän hyppään hetalla ja sitten ollaanki maattu päivä nyt illalla saunottu ja syöty, harmi kun loma loppuu kohta on ollut niin mukava nähdä kavereita ja uusia ihmisiä! mutta kai se pakko on palata arkeenki ja sitten arjen ohessa kavereita sitten nähä!:) mutta tässä ois vähän kuvia tästä päivästä tai no hetasta :)


keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

se on mun, se on mun, se on täydellinen!

viikko tähän asti on mennyt tosi kivasti ollaan syöty hetan kanssa porkkanaa mie oon käyny leikkimäsä palomiestä ja silleen! oon nähny kavereita meillä on ollut kivaa ja sillee, on tullu uusia tuttavuuksiakin :)
Mutta tänään hyppäsin hetan hyppy tauvon jälkeen joka on ollu melkee 1.5vuotta.. mutta eihän siinä eroa ollut ehkä hypyn laatu tuntu jopa paremmalta mutta eihän me hypätty kun pientä ristikkoa koska oli niin pitkä tauko ja mentiin aluksi puomeja joista se innostu aivan kauheasti joka oli tietenki suuri yllätys mutta positiivistä!:) eikhän se tästä kun rauhassa korotetaan estettä ja mennään :) tietenki hyppy tauko teki sen että jouduttiin tutustuun esteisiin uudelleen  mutta se meni kivasti :)






perjantai 28. helmikuuta 2014

LOMA

JEE vihdoin loma! oli kiva tet-viikko ja meni hyvin :) pääasiassa järjestelin kenkiä sielä ja olin asiakas palvelu "puolella" eli siis palvelin asiakkaita :) oon niin ilonen että loma alko, vaikka lumi sulaa huimaa vauhtia nyt on kauheet pääkallo kelit ja pelottaa aivan taluttaa hevosta tuosta pihalta mutta onneksi kenttä ei ole niin liukas ja sinne kentälle päästään hankea pitkin ehkä se selviää vasta huomenna... mutta tosin huomenna teen piitkän postauksen ja laitan kuvia ja semmosta niin tulee semmonen kiva juttu pitkästä aikaan :)

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

...

anteeksi ku mulla on ollu nyt taas taukoa :( en oo vaan yksinkertasesti ehtiny kirjottaa ja en ehi nyttenkään kovin mutta yritän saaha nyt viikolla tehtyä pari postausta vaikka tet viikosta :)

haluun tän^^ :)
Tuossa nyt ois se minun koulu kuva mitä monet kyselleet se on sitten printattu niin vähä hyono laatu ja värejä vääristää :P

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

meidän sunnuntai

Moi, tänään on siis vissii joku leikki lasku päivä ja kun minua ei tuo pulkkamäki oikein innosta niin vietin sitä sitten tuntia pitämällä ja ratsastamalla! Pietin tunnin Jennalle käytiin istuntaa läpi ja alkaa näyttään jo hyvältä ;) vieläkö kädet saisi asettumaan! mutta muuten meni toosi hyviin :)) Ite reenasin vaan taivutuksia! mutta tosin kivasti meni ja silleen, paitsi ilma on tosi huono tai no sillee hyvä kun lauha mutta kun valoa vähän ja luntasataa :O 


rakkaus <3