sunnuntai 30. syyskuuta 2012

SUNDAY estekisat!(:




Hei tänää oli este kisat ja menin foliantilla oli kivaa olin radan eka lähtiä menin ristikko-puomi radan koska en ollu hypänny fopilla ennen kunnolla paitsi puomeja ollaan menty.. mutta joo ekat kisat fopin kanssa ja heti sija saatiin(; mutta fopi on vähän sellanen jos ratsastaja on hyvä niin sijoittuu lähes joka kerta(: en siis kehu itteäni koska mää vähä feilasin siell radal:D mutta niin katoin kaikki luokat ja olin kavereitten kans!(: sitten lähin kotii ja kotona oon istuskellu:D ja laitan kuvia videon teen tubeen käy kattoo "PoniPoika111" video viimeistää huomenna siellä!

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

aina viikonloppu

taas viikonloppuna teen postauksen oo oikee tehny mitää ollu iidan ja monen muun kaverin kans ja kävin kaupungilla mulla  väsyttää iha himosti niin en jaksa kirjottaa kovin paljon niin laitan kuvia!

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Taas viikonloppu

NYT taas viikonloppu hitsi tää aika vaa menee tosi nopeest...no mulla on ollu aika tylsää kävin tallil ja sielä juoksutin hetan ja roopella oli selässä ja jalassa haava niin sillä piti käydä käveleen sitten lähettiin käveleen maastoon käveltiin vaikka ja missä oli aika liukasta ku mentiin poluilla niin vähä jalat luikuili ala mäjissä mutta pystyssä pysyttii (:: sitten menin mummin luo siellä oli paljon porukkaa joten päätin heti käydä suihkussa sitten menin kahville muitten joukkoon (: no sen jälkeen mentii nukkumaan eemelin ja siirin kanssa katottii pari elokuvaa puoleksi. sitten nukahdettiin.. no sitten tänään oli iha semi meilä oli mönkiä ajeluita ja sitten kotiin nyt en tiedä illasta mitä teen ainiin HYVÄÄ SYNTYMÄ PÄIVÄÄ VAARILLE!<3(: 61V käytiin eilen vaarin luon kakku kahvil myös kun tänään ei ehittäis mutta nyt pitää mennä mro!(:

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

WeekEnd!

JOo-oO eli jennan kans meni mukavasti viikonloppu!! ja sitten parin muun kaverin kanssa(: eli perjantai koululoppu tulin kotiin olin koirien kanssa ja yms(: sitten menin marille sielä oli vaikka ja ketä! noo sitten menin kotiin ja taas maril sitten jenna tuli mentiin jennan kans meille syötiin ja lähettiin ulos ja ostettii karkkia:D



minuaha ei katsota


mässyä


joo.. toi oli hieno
 


jenna drive bike eiku



aika karu
 


jee!
 


Lauantai no jennan kans edellee oltiin iha kahestaan käytiin mäkissä syömässä koiriwn kans lenkillä tunnin verran käytiin myös ostaa karkkia:DD mewa mähöt :D sitten tuota katottii nälkäpeli on hyvä leffa suosittelen!! sitten öö dataus yö oli 21:00-04:32 :DD mulla oli hauskaa ja joo kuvia tästä lauantaistakin jenna ei muuten tykkää kun dataan se on rasittavaa sen mielestä niin pitää sitten tehä tällänen pitkä viikonloppu postaus kiva jos jaksoit lukea edes tähän asti(:
mun karkit (;

ruoka syötynä vaa..

lähösä.
 

Sunnuntai. käytiin jennan kans tallil ratsastamas roopee ja hetaa meni mukavasti roopella oli vaa vähä virtaa mentii lujaa heta meni iha nätisti vaikka peffa sillä vähä lens hyppäsin jtn 60-70cm vaa(: koska on ollu hyppy tauko ja heta oli vähä epävireinen mutta kiva niin ei sitten isompaa alettu hyppää kävin myös maastossa vähä vejättää roopel ku sillä oli niin paljon virtaa!! oli kyllä mukava päivä toivotaan että kuvat tulis huomenna! (: