sunnuntai 2. syyskuuta 2012

WeekEnd!

JOo-oO eli jennan kans meni mukavasti viikonloppu!! ja sitten parin muun kaverin kanssa(: eli perjantai koululoppu tulin kotiin olin koirien kanssa ja yms(: sitten menin marille sielä oli vaikka ja ketä! noo sitten menin kotiin ja taas maril sitten jenna tuli mentiin jennan kans meille syötiin ja lähettiin ulos ja ostettii karkkia:D



minuaha ei katsota


mässyä


joo.. toi oli hieno
 


jenna drive bike eiku



aika karu
 


jee!
 


Lauantai no jennan kans edellee oltiin iha kahestaan käytiin mäkissä syömässä koiriwn kans lenkillä tunnin verran käytiin myös ostaa karkkia:DD mewa mähöt :D sitten tuota katottii nälkäpeli on hyvä leffa suosittelen!! sitten öö dataus yö oli 21:00-04:32 :DD mulla oli hauskaa ja joo kuvia tästä lauantaistakin jenna ei muuten tykkää kun dataan se on rasittavaa sen mielestä niin pitää sitten tehä tällänen pitkä viikonloppu postaus kiva jos jaksoit lukea edes tähän asti(:
mun karkit (;

ruoka syötynä vaa..

lähösä.
 

Sunnuntai. käytiin jennan kans tallil ratsastamas roopee ja hetaa meni mukavasti roopella oli vaa vähä virtaa mentii lujaa heta meni iha nätisti vaikka peffa sillä vähä lens hyppäsin jtn 60-70cm vaa(: koska on ollu hyppy tauko ja heta oli vähä epävireinen mutta kiva niin ei sitten isompaa alettu hyppää kävin myös maastossa vähä vejättää roopel ku sillä oli niin paljon virtaa!! oli kyllä mukava päivä toivotaan että kuvat tulis huomenna! (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti