torstai 28. kesäkuuta 2012

...

taas mie oon jäätyny oon kirjottanu aika vähä mutta siis leevi selvitti leikauksen hyvi ja tikitki on jo poistettu (: sen jälkeen olin tallilla ja sitten isoveli tuli rolloo sitten juhannuksena olin mökillä paitti en ollu ku perjantaista lauantaihin talviturkkilähti!! sitten lauantaina menin isoveljen ja heidin kanssa uimaa kemijokeen olin ainut joka uskals uida ;D sitte käytiin näyttää heidille tivolia..sunnuntaina menin 11 aikaa tivolii ja 12 kaverini tuli..kävimme syömässä ja oltii siell se pakotti mut mega flippiin mä en ois menny siihen mutta sitten oli pakko ku sieltä ei päässy pois :( mutta sitte se oli tosi kiva laite :D mieli hieman muuttu sen 2min aikana :D maanantaina oli yötön yö sieltä ostin farkut, hupparin, topin, pyyhkeen ja semmosen pitkähihasen perus valkonen ginan paita (: tulin noin klo.02:00 kotiin:D tiistaina veljeni ja heidi lähti kotiin mie jäin hieman haikein mielin no se siitä sitten meni iidalle ja iida tuli meille yöksi oli iha kivaa sitten käytii vuokraa mamin kaa leffa keskiviikkona ja se oli Hulluna Saraan iha jees mutta niin :P torstaina meile tuli tampereelta porukkaa (: ja arvatkaa mitää? minun nuorin 4v pikkuveli ja sen kaveri 5v pussas mulla on kuvaki siitä ::D:D:D nauroin niille mut söpöö se oli (: perjantai on nyt kello on 02:15 ja siis netta tulee kaverin luota sitten ku herää ja on meilä yhen yön kirjotan sitte joku day lisää ja siis kirjottaisin enemmän jos ois lukioita! (:

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Moi.

Joo eli nyt täsä kotona oon ollu paripäivää ja nyt ootan koiraani leikkauksesta eli tänää en mee tallil. ku sitä koiraa pitää kattoo että se palautuu leikkauksesta eilen tallilla rane oli iha kuriton kakara kyllä perselensi!
huomennakaan en ehdi tallille kun olen luvannut kattoa tuota leeviä että se ei revi sitä leikkaus kohtaa auki ja että se ei ole kipeä ja toinen syy että en ehdi tallille on se että olen mummon ja vaarin apuna hoitamassa pikku-veljee (x) info :D ja torstaina meen ehkä tallille jos on aikaa koska äiti pääsee 5 töistä tulee kotiin syö vie minut ja talli menee klo 19 kii nii meen mummil ja perjantaina päiväks tallil!!! 

                                                                                        -Jonna-

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Talli viikko

mooi! oon ollu tallilla nyt monta päivää. oon ratsastanut roopea hetaa ja ranee. oon maastoillu ja hyppiny esteitä 50-80cm kun hetalla ei voinu vielä hypätä paljoo kun ei oo liikutettu paljoa nyt talvella nii virtaa enemmän revittelyyn ja sit lihakset menee kipeäks ja oon tippunu kahesti nyt näin pikaisesti sunnuntaina hetalta maanantaina ranelta eli hetalla nyt korkein on ollu 80cm siis talven jälkeen ratana sellane 65cm kisoihin ehkä lähetään ristikkoluokkaan :D mutta joo huomenna taas tallille!! hauskaa ja ehkä netale yöksi (; en tiiä sitten miten käy kisoissa huomenna meinasin että hypin kans sitten perjantaina vapaa-päivä vaikka sillä ei kannattais piettää ku heti villiintyy(: mutta nyt meen moi<3 -jonna-